Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: http://vaxtverket.com.

Org.nummer: 559057-8075

Företagsadress:

VÄXELMYNTSGATAN 39 B
41483 Göteborg
Västra götalands län
031-151940

Butiksadress:

Karl Johansgatan
95414 51 Göteborg

Företagsmail: Info@vaxtverket.com 

Butiksmail: order@vaxtverket.com

Allmänna villkor

Hej! Här kommer lite allmän information om vad som gäller när du handlar av oss via webshopen. Välkommen att kontakta oss på order@vaxtverket.com om du har några frågor om informationen nedan.

Dessa allmänna villkor gäller när du lägger en order från Växtverkets webshop https://vaxtverket.com/webbshop/

För att beställa hos Växtverket behöver du vara minst 18 år gammal eller ha förmyndares tillstånd. Du ansvarar för att de personuppgifter du lämnar till oss är korrekta och fullständiga. Alla försök till bedrägerier polisanmäls. Växtverket förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

Betalning


Samtliga priser är angivna i Svenska kronor (SEK) och är inkl moms. Betalning sker via Klarna och är kan göras som kortbetalning, dela upp, faktura (få först, betala sen), eller direktbetalning. För att se Klarnas köpvillkor, klicka här.

Sekretess


Växtverket garanterar, enligt Personuppgiftslagen(PUL), att dina personuppgifter aldrig lämnas ut till tredje part.

Ordrar


När du tar emot en orderbekräftelse från oss betyder det att din order har accepterat och att du ingår ett köpavtal. Vi rekommenderar dig att spara orderbekräftelsen för eventuell framtida kontakt med oss.

Vi kan annullera en order om de beställda produkterna är slutsålda. Vi kommer sedan att återbetala eventuella utgifter och meddela dig om likvärda produkter om sådana finns tillgängliga.

Ångerrätt


Enligt distanshandelslagen, som gäller köp via internet eller telefon, har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din vara. Vid en retur ansvarar du som kund för varan tills den anländer hos oss, så tänk på att paketera den väl. För att returen skall gälla skall varan anlända hos oss oskadad och oanvänd och förpackad i eventuellt originalemballage. Retur kan även ske i Växtverkets fysiska butik på Karl Johansgatan 95.
Återbetalning sker normalt inom en arbetsvecka (oftast kortare) efter att vi mottagit och godkänt returen. Tänk på att om du rapporterar returen på Klarnas hemsida eller i Klarna-appen så slipper du betala en eventuell faktura innan returen är genomförd. Återbetalningen betalas ut med samma betalningsmetod som du använde för att betala de returnerade produkterna om inget annat har avtalats.

Vad kan jag inte returnera?

Retur

Returporto bekostas av köparen. Kontakta order@vaxtverket.com för retur. Tänk på att köparen ansvarar för varan tills den anländer tillbaka hos växtverket, så paketera den väl.

Växtverket Karl Johansgatan 95 414 51 Göteborg 031-151940