Växttatueringar

Hurra! Fredagen den 13:e kommer tatuerarna Rum För Konst och Fultkult till växtverket. De har med sig växtmotiv som ni kan föreviga på kroppen. Öl finns. Hoppas på vackert väder. Från 14 finns Rum För Konst på plats, Fultkult ansluter vid 17-snåret. Drop in!

Information om trädgårdsformgivning

Är du nyfiken på hur det går till när vi formger och anlägger trädgårdar?
Efter semestern bjuder vi in er som är sugna på att få hjälp och vill veta mer.
Vi visar exempel på olika trädgårdar vi ritat och beskriver processen från skrivbordet till färdig trädgård.
Under sensommar/höst är bäst tid för uppstart av trädgårdsformgivning. Nu får vi se trädgården när den är som mest uppvuxen och vi har hela vintern framför oss då vi har tid att rita i lugn och ro.
BÂde privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar är välkomna. Vi bjuder på kaffe!
Lördag 24/8 kl 14.00
Måndag 26/8 kl 19.00
Ta med dina frågor och funderingar och boka din plats på:
Studio@vaxtverket.com

Blomsterworkshop

I slutet på september finns det mycket vackert i trädgården att dekorera med. Florist och dekoratör från Växtverkets  bjuder vi in till en heldag med teknik och inspiration på temat blomster.

  • Dekorera med växter till vardag och fest. Vi tittar på hur vi skapar vackra arrangemang till dekoration.
  • Ta tillvara på blommor. Att binda buketter av det som är vackert nu och bevara det som är vackert även som torkat.
Som kursdeltagare får du möjlighet att prova olika tekniker och arbeta praktiskt med växter. Allt ni tillverkar får ni ta med hem. När: 28/9 kl 10-16 Kostnad: 1295:- Material och lunch ingår. Föranmälan till info@vaxtverket.com Begränsat antal deltagare, först till kvarn!

Mossgraffiti

Välkommen till en kreativ heldag på tema MOSSA! Tillsammans med graffitikonstnären _SCEB_ och Växtverket får ni lära er hur ni kan designa med mossa. Fokus ligger på att skapa en vägg med mossgraffiti men vi bekantar oss även med kokedamas. 7/9 kl 10-17 Lunch och material ingår 1295:- Föranmälan info@vaxtverket.com

SOMMARBLADET!

För varje årstid släpps en utgåva av vår vik ihop-tidning Bladet. I sommarutgåvan får du tips på de bästa smultronställena i Sverige, vi snackar rosfamiljen och koloniträdgårdens historia. Baksidan är alltid en illustration skapad av en konstnär och i detta numret gästas baksidan av konstnären _SCEB_. Köp ditt ex för endast 25 kr

Växtverket Karl Johansgatan 95 414 51 Göteborg 031-151940