Jobba på Växtverket

För oss är det viktigt att varorna vi säljer är utvalda av god kvalitet och med miljön i omtanke. Vår personal har djupa kunskaper i trädgård, odling och växter. Är du intresserad av att arbeta på Växtverket?  Om du har en trädgårdsutbildning motsvarande trädgårdsingenjör eller trädgårdsmästare är du välkommen med din ansökan. Maila lisa@vaxtverket.com Just nu har vi inga lediga tjänster men du kan alltid maila en intresseanmälan. OBS! ansökningar utan relevant trädgårdskunskap beaktas ej.  

Säsongsbaserad verksamhet

Växtverket är en trädgårdshandel och designstudio. Vi har anpassat vår verksamhet efter säsong. Under våren fram till midsommar lägger vi all uppmärksamhet på trädgårdshandeln och har öppet tis-sön. Efter semestern till sen höst minskar vi öppettiderna i butiken. Nu har vi tid att starta rituppdrag och under sen höst och tidig vår arbetar vi även med anläggning. Detta för att vi ska få så jämn belastning under året för vår personal.    

Sugen på designkurs?

Vi erbjuder återkommande kurser i trädgårdsdesign. I januari startade en omgång och om det finns intresse och tid startar vi en omgång till i september 2023. Under kursen kommer ni att få fördjupa er i designprocessens olika delar, från platsanalys till växtval. Växtverkets grundare Lisa Marx håller i kurserna. Maila studio@vaxtverket.com för intresseanmälan.

Växtverket på turné

Vi tycker det är viktigt att du ska kunna handla växter av god kvalitet utan att nödvändigtvis ha tillgång till bil. Under maj månad fyller vi bilen med säsongens växter och kommer ut till din odlarförening, kajplats, koloniområde mm. För mer info,  maila Lisa på info@vaxtverket.com      

Växtverket Karl Johansgatan 95 414 51 Göteborg 031-151940