VÄXTVERKET STUDIO

VÄXTVERKET STUDIO

 

Behöver du hjälp att planera din trädgård, terass eller balkong? Eller har du ett kontor eller restaurang som behöver grönt? Växtverket Studio erbjuder tjänster hela vägen från planering och design till inköp och anläggning. Kontakta studio@vaxtverket.com och beskriv vad du behöver hjälp med så hör vi av oss.

 

Läs mer nedan om våra tjänster.

 

Prisexempel:

Konsultation 2500 kr/2 h inkl bilresa inom Göteborg (bilresa utanför GBG debiteras 50 kr/milen)

Formgivning 750 kr/h

 

FÖRETAG

Oavsett vad du har för gröna idéer så kan vi hjälpa er att förverkliga dem. Vi gillar inte att begränsa oss och tillsammans med vårt team av hantverkare, svetsare, arkitekter och anläggare löser vi det mesta, från gröna väggar till prunkande uteserveringar.

TRÄDGÅRD

Ett uppdrag börjar alltid med en konsultation där vi utgår från era önskemål och platsens förutsättningar. Med det som utgångspunkt arbetar vi fram förslag. Från enkla skisser på trädgårdens utformning till helhetslösning med ritningar och växtlistor. Ni bestämmer omfattningen.

PERSONLIG VÄXT-SHOPPING

För dig som vill ha exklusiv hjälp med inköp av växter erbjuder vi personlig växt-shopping. Utanför ordinarie öppettider kan ni ostört ställa era frågor och få svar på era funderingar. Vi hjälper er hitta rätt växter till ert ändamål, det vi inte har hemma kan vi oftast beställa hem. 500 kr/1 h

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM!

 

ADRESS:

VÄXTVERKET

BRUKSGATAN 17

414 51 GÖTEBORG

MAIL:

INFO@VAXTVERKET.COM